0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Σοκολατόπιτα Mix 500g

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γρήγορη Επισκόπηση

Η πιο λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα! Γεύση σοκολάτας που κυριολεκτικά ξεχειλίζει από το στόμα, θα σας κάνει να αισθανθείτε μικρά παιδιά που ξέρουν πως να λερωθούν με σοκολάτα από το σαγόνι ως τη μύτη.


*Το προϊόν ανασυσκευάζεται σε σακουλάκι τύπου Doypack των 500g.

Κωδ. προϊόντος: FS-009062

Κατασκευαστής: FoodStuff

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

4,60 €

Λεπτομέρειες

Συστατικά
Ζάχαρη, αλεύρι σίτου, κακάο (20-22%, 10-12% λιπαρά), αβγό πλήρες αφυδατωμένο, προζελατινοποιημένο άμυλο πατάτας: Ε1412, διογκωτικές ύλες: (Ε450i, E500), αλάτι, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: Ε202, βανιλίνη, πυκνωτικό μέσο: Ε415.

Αλλεργιογόνα
Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη και παράγωγα αυτών, αβγό και παράγωγα αυτού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και παράγωγα αυτού, σόγιας και παράγωγα αυτής, φιστίκια και παράγωγα αυτών, ξηρούς καρπούς και παράγωγα αυτών, μουστάρδα και παράγωγα αυτής, σπόρους σησαμιού και παράγωγα αυτών, σελίνιο και παράγωγα αυτού, διοξείδιο του θείου (SO2) και θειώδεις ενώσεις.

Συντήρηση
Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε ξηρό και δροσερό μέρος στους 16–25°C.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής FoodStuff
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Υλικά
- 500 γρ. σοκολατόπιτα 
- 150 γρ. καλαμποκέλαιο 
- 250 γρ. νερό 

Εκτέλεση
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μίξερ και αναμείξτε στην αργή ταχύτητα με τον πλατύ αναδευτήρα ("φτερό") για 5 λεπτά. 
- Γεμίστε ένα αντικολλητικό ταψί. 
- Ψήστε στους 160–180°C για χρόνο ανάλογα με το είδος και το βάρος του προϊόντος καθώς και τον τύπο του φούρνου. Ενδεικτικά για βάρος μείγματος 350 γρ. χρειάζονται περίπου 35 λεπτά, για 500 γρ. γύρω στα 40 - 45 λεπτά ενώ για βάρος ενός κιλού μείγματος 55 - 60 λεπτά. 

Chef's tip
Ετοιμάστε ένα σιρόπι με 150 γρ. νερό και 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική. Όταν βράσει το σιρόπι προσθέστε 30 γρ. κακάο και συνεχίστε το βρασμό σε χαμηλή ένταση φωτιάς για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς στον πυθμένα του σκεύους με σύρμα ανάδευσης ή καλύτερα με σπάτουλα σιλικόνης κατάλληλη για υψηλές θερμοκρασίες. Σιροπιάστε ελαφρώς την σοκολατόπιτα, αφήστε να κρυώσει και επικαλύψτε με γκανάζ σοκολάτας ή πραλίνα φουντούκι.