Συστατικά
Ζάχαρη καστανή, αλεύρι βρώμης, νιφάδες βρώμης, διογκωτική ύλη: (Ε500,Ε450i), μέλι σκόνη(Μέλι, μαλτοδεξτρίνη), αλβουμίνη αφυδατωμένη, γαλακτωματοποιητής: (E471,E481), αρωματικές ύλες, αρτυματικές ύλες: κανέλλα, πυκνωτικό μέσο:Ε415, αλάτι, βανιλίνη.
Αλλεργιογόνα
Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη και παράγωγα αυτών, αβγό και παράγωγα αυτού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και παράγωγα αυτού, σόγιας και παράγωγα αυτής, φιστίκια και παράγωγα αυτών, ξηρούς καρπούς και παράγωγα αυτών, μουστάρδα και παράγωγα αυτής, σπόρους σησαμιού και παράγωγα αυτών, σελίνιο και παράγωγα αυτού, διοξείδιο του θείου (SO2) και θειώδεις ενώσεις.
Συντήρηση
Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε ξηρό και δροσερό μέρος στους 16–25°C.
Κατασκευαστής | FoodStuff |
---|
Υλικά
- 500 γρ. oatmeal cake
- 200 γρ. αυγά
- 100 γρ. καλαμποκέλαιο
- 100 γρ. νερό
Εκτέλεση
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μίξερ και αναμείξτε στην αργή ταχύτητα με τον πλατύ αναδευτήρα ("φτερό") για 5 λεπτά.
- Γεμίστε χάρτινες φόρμες μίας χρήσεως,ταψί ή ανοξείδωτα τσέρκια.
- Ψήστε στους 160–180°C για χρόνο ανάλογα με το είδος και το βάρος του προϊόντος καθώς και τον τύπο του φούρνου. Ενδεικτικά για βάρος μείγματος 350 γρ. χρειάζονται περίπου 35 λεπτά, για 500 γρ. γύρω στα 40 - 45 λεπτά ενώ για βάρος ενός κιλού μείγματος 55 - 60 λεπτά.
Chef's tip
Προσθέστε ψιλοκομμένο καρύδι με κομματάκια σοκολάτας ή λίγο ξύσμα πορτοκάλι με φιστίκια Αιγίνης.