0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Κέικ Mix season vanilla 500g

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γρήγορη Επισκόπηση

Για όσους ακολουθούν την Ελληνική παράδοση και τηρούν το έθιμο της νηστείας, ένα κέικ μόνο με λάδι, με γεύση βανίλια.


*Το προϊόν ανασυσκευάζεται σε σακουλάκι τύπου Doypack των 500g.


(Απαιτείται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία για τη παράδοση του προϊόντος ακόμα κι αν επιλέξετε παραλαβή από το κατ/μα).

Κωδ. προϊόντος: FS-009450

Κατασκευαστής: FoodStuff

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

3,30 €

Λεπτομέρειες

Συστατικά
Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, διογκωτικές ύλες: (Ε450i, E500), γαλακτωματοποιητές: E336i, E481, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: Ε200, πηκτικό μέσο: Ε415, αλάτι, βανιλίνη.

Αλλεργιογόνα
Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη και παράγωγα αυτών.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και παράγωγα αυτού, αβγού και παράγωγα αυτού, σόγιας και παράγωγα αυτής, φιστίκια και παράγωγα αυτών, ξηρούς καρπούς και παράγωγα αυτών, μουστάρδα και παράγωγα αυτής, σπόρους σησαμιού και παράγωγα αυτών, σελίνιο και παράγωγα αυτού, διοξείδιο του θείου (SO2) και θειώδεις ενώσεις.

Συντήρηση
Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε ξηρό και δροσερό μέρος στους 16–25°C.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής FoodStuff
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Υλικά
- 500 γρ. season cake vanila 
- 120 γρ. καλαμποκέλαιο 
- 160 γρ. νερό 

Εκτέλεση
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μίξερ και αναμείξτε στην αργή ταχύτητα με τον πλατύ αναδευτήρα ("φτερό") για 5 λεπτά. 
- Γεμίστε χάρτινες φόρμες μίας χρήσεως ή αντικολλητικό ταψί. 
- Ψήστε στους 160–180°C για χρόνο ανάλογα με το είδος και το βάρος του προϊόντος καθώς και τον τύπο του φούρνου. Ενδεικτικά για βάρος μείγματος 350 γρ. χρειάζονται περίπου 35 λεπτά, για 500 γρ. γύρω στα 40 - 45 λεπτά ενώ για βάρος ενός κιλού μείγματος 55 - 60 λεπτά.

Chef's tip
Προσθέστε ξηρούς καρπούς, σταγόνες μαύρης κουβερτούρας, ενώ μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα μέρος από το καλαμποκέλαιο με ελαιόλαδο για πιο έντονο άρωμα και γεύση.