0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Κρέμα ζαχαροπλαστικής victoria 250g

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γρήγορη Επισκόπηση

Ο τέλειος τρόπος για να παρασκευάσετε παραδοσιακή βραστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με πλούσια γεύση.


*Το προϊόν ανασυσκευάζεται σε σακουλάκι τύπου Doypack των 250g


(Απαιτείται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία για τη παράδοση του προϊόντος ακόμα κι αν επιλέξετε παραλαβή από το κατ/μα).

Κωδ. προϊόντος: FS-009788

Κατασκευαστής: FoodStuff

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

2,50 €

Λεπτομέρειες

Συστατικά
Άμυλο αραβοσίτου, προζελατινοποιημένο άμυλο πατάτας: Ε1442, πυκνωτικό μέσο: (Ε407, Ε415), χρωστική: Ε160a, βανιλίνη, αρωματικές ύλες.

Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ίχνη σιτηρών που περιέχουν γλουτένη και παράγωγα αυτών, γάλακτος και παράγωγα αυτού, αβγού και παράγωγα αυτού, σόγιας και παράγωγα αυτής, φιστίκια και παράγωγα αυτών, ξηρούς καρπούς και παράγωγα αυτών, μουστάρδα και παράγωγα αυτής, σπόρους σησαμιού και παράγωγα αυτών, σελίνιο και παράγωγα αυτού, διοξείδιο του θείου (SO2) και θειώδεις ενώσεις.

Συντήρηση
Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε ξηρό και δροσερό μέρος στους 16–25°C.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 270.0000
Κατασκευαστής FoodStuff
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Υλικά 
- 80-100 γρ. προϊόν 
- 200 γρ. ζάχαρη 
- 50 γρ. βούτυρο 
- 1 κιλό γάλα ή νερό 
- 2 αβγά 
- 2 κρόκοι 

Υλικά για κιγιέ: 
- 500γρ. προϊόν 
- 350γρ. καυτό νερό 

Εκτέλεση 

Ο τρόπος για να παρασκευάσετε παραδοσιακή βραστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με πλούσια γεύση. Είναι ιδανική για πολλές χρήσεις και με μεγάλη αντοχή στο αφράτεμα με σαντιγί ή κιγιέ. Επίσης, αποτελεί ιδανική βάση για επιδόρπια και γλυκά ψυγείου σε μπολάκι.

Σε ενα σκεύος  βάζουμε την κρέμα ,τη ζάχαρη, τα αυγά και τους κρόκους, το 1/3 από το νερό ή το γάλα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.Στη συνέχεια βράζουμε το υπόλοιπο γάλα ή νερό και το ρίχνουμε στα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας πολύ καλά και γρήγορα.  Έπειτα τοποθετούμε το σκεύος στη φωτιά μέχρι η κρέμα να βράσει και να γυαλίσει (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ) .

Αφαιρούμε το σκεύος απο τη φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε τον κιγιέ.