0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Παραδοσιακό ραβανί Mix 500g

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γρήγορη Επισκόπηση

Ετοιμάστε ραβανί για να συνοδεύσετε με παγωτό καϊμάκι ή κρέμα ζαχαροπλαστικής.


*Το προϊόν ανασυσκευάζεται σε σακουλάκι τύπου Doypack των 500g.


(Απαιτείται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία για τη παράδοση του προϊόντος ακόμα κι αν επιλέξετε παραλαβή από το κατ/μα).

Κωδ. προϊόντος: FS-008672

Κατασκευαστής: FoodStuff

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

3,70 €

Λεπτομέρειες

Συστατικά
Σιμιγδάλι, ζάχαρη, αβγό πλήρες αφυδατωμένο, αλεύρι σίτου, αλβουμίνη αφυδατωμένη, διογκωτικές ύλες: (Ε450i, E500), ορρός γάλακτος αφυδατωμένος, αρωματικές ύλες, πυκνωτικό μέσο: Ε415, συντηρητικό: Ε200, βανιλίνη, χρωστική: Ε160a.

Αλλεργιογόνα
Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη και παράγωγα αυτών, γάλα και παράγωγα αυτού, αβγό και παράγωγα αυτού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας και παράγωγα αυτής, φιστίκια και παράγωγα αυτών, ξηρούς καρπούς και παράγωγα αυτών, μουστάρδα και παράγωγα αυτής, σπόρους σησαμιού και παράγωγα αυτών, σελίνιο και παράγωγα αυτού, διοξείδιο του θείου (SO2) και θειώδεις ενώσεις.

Συντήρηση
Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε ξηρό και δροσερό μέρος στους 16–25°C.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής FoodStuff
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Υλικά για το ραβανί 
- 500 γρ. ραβανί 
- 225 γρ. νερό 
- 150 γρ. καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο 
- 25-50 γρ. ινδική καρύδα (προαιρετικά) 

Υλικά για το σιρόπι 
- 500 γρ. νερό 
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 
- 250 γρ. σιρόπι γλυκόζης 

Εκτέλεση 
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε με το πλατύ αναδευτήρα ("φτερό") σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη και λεία ζύμη. 
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150-160°C για χρόνο ανάλογα με το μέγεθος (για μικρό ταψί 20x20 εκ. περίπου 35-40 λεπτά σε αερόθερμο). 
- Βγάλτε από το φούρνο, αφήστε για 15 λεπτά περίπου και προσθέστε το ζεστό σιρόπι που έχετε βράσει προηγουμένως. 

Chef's tip 
Ενισχύστε τη γεύση με ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι ή/και φρέσκια βανίλια.