0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Τσουρέκι wholemeal Mix 350g

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γρήγορη Επισκόπηση

Μίγμα για Τσουρέκι με αλεύρι ολικής αλέσεως και καστανή ζάχαρη.


*Το προϊόν ανασυσκευάζεται σε σακουλάκι τύπου Doypack των 350g.

Κωδ. προϊόντος: FS-010083

Κατασκευαστής: FoodStuff

Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

4,50 €

Λεπτομέρειες

Συστατικά
Αλεύρι σίτου ολικής αλέσεως, ζάχαρη καστανή, αβγό πλήρες αφυδατωμένο, πλήρες γάλα αφυδατωμένο, μαχλέπι, γαλακτωματοποιητής: (Ε471, Ε472e), αντισυσσωματικό: Ε170, αλάτι, αρωματικές ύλες, βελτιωτικά αλεύρων:(Ε300, α-αμυλάση).

Αλλεργιογόνα
Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη και παράγωγα αυτών, γάλα και παράγωγα αυτού, αβγό και παράγωγα αυτού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας και παράγωγα αυτής, φιστίκια και παράγωγα αυτών, ξηρούς καρπούς και παράγωγα αυτών, μουστάρδα και παράγωγα αυτής, σπόρους σησαμιού και παράγωγα αυτών, σελίνιο και παράγωγα αυτού, διοξείδιο του θείου (SO2) και θειώδεις ενώσεις.

Συντήρηση
Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε ξηρό και δροσερό μέρος στους 16–25°C.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής FoodStuff
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Υλικά
- 350 γρ. τσουρέκι 
- 170 γρ. νερό χλιαρό (30°C) 
- 32 γρ. μαγιά νωπή 
- 30 γρ. βούτυρο γάλακτος 

Εκτέλεση
- Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε για 30 λεπτά στην αργή ταχύτητα με το εξάρτημα που έχει σχήμα γάντζου και είναι κατάλληλο για σκληρές ζύμες. 
- Ξεκουράστε τη ζύμη για 30-45 λεπτά. 
- Κόψτε τη σε τεμάχια επιθυμητού βάρους και ξεκουράστε τη ζύμη για ακόμα 5 λεπτά. 
- Πλάστε τα τεμάχια στο τελικό τους σχήμα και στοφάρετε στους 35°C με 75% σχετική υγρασία για 45 λεπτά περίπου. 
- Αλείψτε την επιφάνειά τους με αυγό και φουρνίστε χωρίς ατμό στους 170-180°C για 40 λεπτά. 

Chef's tip
- Για ακόμα πιο δυνατό άρωμα μπορείτε να προσθέσετε λίγο ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι ή μαστίχα ή μαχλέπι ή τριμμένο κάρδαμο ή κάποιο από αυτά που εσείς θα επιλέξετε. 
- Τη μαγιά καλύτερα να την διαλύσετε πρώτα σε λίγο από το νερό (της δοσολογίας), όταν αυτό θα είναι κρύο και μετά να την προσθέσετε στη ζύμη. 
- Όλα σας τα υλικά να έχουν θερμοκρασία δωματίου πριν τη χρήση τους. 
- Το βούτυρο μπορείτε να το προσθέσετε και λίγο πριν το τέλος του ζυμώματος. 
- Τα τσουρέκια κατά το στοφάρισμα θα πρέπει να φουσκώσουν κατά 50% από τον αρχικό τους όγκο.